amine المشرف العام
عدد الرسائل : 50 تاريخ التسجيل : 07/12/2007
| موضوع: كفته الفراخ السبت ديسمبر 08, 2007 5:22 am | |
| المقادير
1\2 ك صدور فراخ خالية من العظم
اقل من 1\4 ك برغل
3 بصل متوسط
ملح - فلفل اسود زيت على سمن للتحمير بقسماط مطحون
2 بيض
الطريقه 1-ينقع البرغل فى الماء طول الليل
2 - تفرم صدور الفراخ مع البرغل بعد عصرة جيدا من الماء ومع البصل ويفرموا جيدا كلهم مع بعض وبعد ذلك توضع اللملح والفلفل الاسود وتترك فى الثلاجه 1\2 ساعة
3-تشكل اصابع ويقدح الزيت مع السمن
و يضرب البيض بالشوكه جيدا
ثم نضع اصبع الكفته فى البيض ثم فى البقسماط الناعم ثم فى السمن مباشرة
وتقدم ساخنه
وجربوها ويا رب تعجبكم | |
|